Çaldıkları Altınlarla Otogarda Yakalandılar

Başakşehir'de bir eve giren 2 hırsız, yaklaşık 35 bin lira değerinde ziynet ve elektronik eşyası...

Başakşehir'de bir eve giren 2 hırsız, yaklaşık 35 bin lira değerinde ziynet ve elektronik eşyası çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, dün gece otogarda durumundan şüphelendiği 2 kişiyi durdurarak yaptığı aramada çalınan altınları buldu. 2 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Başakşehir 4. Etap’ta bulunan bir eve çelik kapının kilidini kırarak giren hırsızlar, ev sahibi Gökhan Seçilmiş ve eşinin yıllarca biriktirdiği altınları çaldı. Ev sahibi karı kocanın işte olduğunu fırsat bilen 2 hırsız, çelik kapının kilitlerini kırarak eve girdi. Yaklaşık yarım saat evde kalan hırsızlar, 35 bin lira değerinde ziynet eşyası ve elektronik eşyayı alarak kayıplara karıştı. Apartmana giriş ve çıkışları güvenlik kameraları tarafından kaydedilen 2 hırsızın görüntülerde oldukça rahat tavır sergilemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Tüm birikimleri çalınan Gökhan Seçilmiş'e dün gece müjdeli haber verildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri Özcan Ç. ve Yılmaz Ç.’yi otogarda durdurdu. Şüphelilerin üst ve bagajlarında yapılan aramalarda Seçilmiş’in evinden çalınan altınlar ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete getirilen şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Altınlarının bulunduğu haberini alan Gökhan Seçilmiş ise, “Polisler bizi aradılar ve hırsızları yakaladıklarını söylediler. Polis otogardan Diyarbakır'a gitmeye çalışan bir otobüste arama yapmış suçluları orada yakalamışlar. Polis altınları bana teslim etti. Şuan çok sevinçliyim. Hırsızlar yakalandı. Şuan içeride gerekli işlemler yapılıyor. Yunus arkadaşlara çabalarından dolayı onlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: