Çaldıkları Forklifti Yakan 2 Şüpheli Yakalandı

Konya’da yük kaldırmada kullanılan iş makinesi forklifti çaldıktan sonra üzerine benzin döküp yakan 2 şüpheli...

Konya’da yük kaldırmada kullanılan iş makinesi forklifti çaldıktan sonra üzerine benzin döküp yakan 2 şüpheli yakalandı.

Olay, 4 gün önce merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi yakınlarında meydana gelmişti. Yol kenarında bir iş makinesinin yakılması üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, aracın Bosna Hersek Mahallesi’nde çalışma yapan bir şirketten çalındığını tespit etti. Yapılan araştırmalar neticesinde bir kişinin yanık tedavisi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurduğunu ve durumunun şüpheli olduğu bilgisini alan polis harekete geçti. Hastaneye gelen şüpheliyi bulan polis, tedavisi yapılan şahısla birlikte arkadaşını gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerin borçları olduğu için forklifti çaldıkları ve boyamaya çalıştıkları iş makinesini daha sonra üzerine benzin döküp yaktıkları ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: