Çaldıkları Malzemeleri Satamayınca Araziye Gömdüler

Konya’da güvenlik kamerası önünde eldiven giyip, bir işyerinin kapısını kırarak hırsızlık yapan zanlılar polis tarafından...

Konya’da güvenlik kamerası önünde eldiven giyip, bir işyerinin kapısını kırarak hırsızlık yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.

Zanlıların çaldıkları malzemelerden satamadıklarını boş bir araziye gömdükleri ortaya çıktı.

Olay, önceki gün saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Misakı Milli sokakta bulunan bir inşaat mühendisliği ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ofiste çalışan elemanların çıkmalarının ardından binaya giden Doğan Şafak G. (26) ve Nacı C. (20) iş yerinin zilini çalarak kimsenin olup olmadığını test etti. Eline eldiven giyen hırsız, kapıya bir kaç defa omuz atarak kırdı. Kapı kırıldıktan sonra hemen içeri girmeyen şüpheliler binadan dışarı çıktı. Bir süre bekledikten sonra tekrar iş yerine gelen şüpheliler kırdıkları kapıdan içeri girerek 3 adet dizüstü bilgisayar ile 2 adet hard disk çalıp kaçtı.

Reklam
Reklam

SATAMADIKLARI MALLARI TARLAYA GÖMMÜŞLER

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler iş yerinin güvenlik kamerasını izledikten sonra şüphelilerin kimliğini tespit ederek harekete geçti. Hırsızlıktan kayıtları bulunan şüpheliler Doğan Şafak G. (26) ile Nacı C. (20) kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilerin diz üstü bilgisayarları sattıkları ortaya çıkarken, hard diskleri ise merkez Karatay İlçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir araziye gömdükleri ortaya çıktı. Polis ekipleri, gömülü yerdeki hard diskleri buldu.

Nitelikli hırsızlık ve Konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından haklarında işlem yapılacak olan şüpheliler adliyeye sevk edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: