Çaldıkları otomobille kaza yapınca kaçtılar

Osmaniye’de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarındaki evin bahçesine uçtu....

Osmaniye’de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. İçindekilerin kaçtığı otomobilin çalıntı olduğu ortaya çıktı.
Olay, Haraz Mahallesi 4521 sokak girişinde meydana geldi. İsimleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, 31 D 4197 plakalı otomobil ile Karaçay Mesire Alanı'ndan şehir merkezine doğru seyir halinde iken virajı alamadı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla atan otomobil, daha sonra yol kenarındaki Mehmet Çıldır’a ait evin bahçesine uçtu. Araçta bulunan ve sarhoş oldukları iddia edilen şahısların otomobilden kendi imkanları ile çıkarak kaçtığı bildirildi.
Olay yerine sevk edilen polis ekipleri otomobilin, Gökhan Murat M.’ye ait olduğunu ve Rızaiye Mahallesi'ndeki evinin önünden çalındığını belirledi. Otomobil, çekici ile otoparka çekildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz