Çaldıkları otomobilleri satarken yakalandılar

Sakarya'da, çaldıkları otomobillerin motor şasi numaralarını değiştirerek sattıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı.<br/>Sakarya Emniyet...

Sakarya'da, çaldıkları otomobillerin motor şasi numaralarını değiştirerek sattıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 1 aylık takip neticesinde çevre illerden çaldıkları otomobillerin motor şasi numaralarını değiştirerek sattıkları belirlenen şebekeye operasyon düzenledi.
Erenler ilçesindeki Dörtyol Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerine düzenlenen operasyonda, farklı tarihlerde İzmit ve Yalova'dan çalınan iki otomobil ile çalıntı olduğu düşünülen üç otomobil ele geçirildi.
Ekipler 'change'' adı verilen yöntemle motor şasi numaralarının değiştirilmesinde kullanılan iş yerindeki ekipmanlara da el koydu.
Olayla ilgili olarak İ.K., M.T., M.U., C.Y. ve A.K. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz