Çaldıkları Otomobillerin Şasi Ve Motor Numarasını Değiştirip Sattılar

Küçükçekmece’de çaldıkları otomobillerin şasi ve motor numaralarını değiştirip yeniden sattıkları belirlenen 4 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye...

Küçükçekmece’de çaldıkları otomobillerin şasi ve motor numaralarını değiştirip yeniden sattıkları belirlenen 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Oto Hırsızlığı Büro Amirliği Küçükçekmece’deki bir yedek parça dükkanında, çalıntı otomobillerin parçalanarak ve şasi-motor numaraları değiştirildikten sonra satıldığı ihbarını aldı. Geçtiğimiz günlerde dükkana baskın yapan polisler Kemal K. (57), Osman V. (35) ve 2 kişiyi gözaltına aldı. Polis yaptığı araştırma ile parçalanan ve şasi-motor numaraları değiştirilerek satılan 16 araca da el koydu.

Reklam
Reklam

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen zanlılardan Kemal K. ile Osman V. yapılan sorgulamalarında susma haklarını kullandı. Diğer iki kişi ise sadece dükkanda çalıştıklarını, olanlardan haberleri olamadığını ileri sürdü.

Şubede sorguları biten zanlılar Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Kemal K. ile Osman V. tutuklanırken diğer 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: