Çaldıran'da Okullararası Futbol Ve Voleybol Turnuvası

Van'ın Çaldıran ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle...

Van'ın Çaldıran ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle 'İlköğretim Okulları Arasında Futbol ve Voleybol Turnuvası' düzenledi.

Çaldıran Genç İşadamları Derneği'nin sponsorluğunda yapılan turnuvaya, ilçe ve köy okullarında eğitim veren ilköğretim okulları da katıldı. Atatürk İlköğretim Okulu ve Genç İşadamları Derneği'nin düzenlediği turnuvayı organize eden Beden Eğitimi Öğretmeni Selami Çınarcı; amaçlarının Çaldıran'da öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal aktivitelere yenilerini eklemek olduğunu söyledi. Bir yıl boyunca derslere çalışan öğrencilerin dönem sonunda eğlenmeye ve stres atmaya ihtiyaçları olduğunu ifade eden Çınarcı, "Öğrencilerin bu ihtiyaçlarını gözetmek elbette eğitimcilerin işidir. Bir yerde eğitim veren okulların öğrencilerini bir araya getirmek, öğrenciler arasında ortak bir duygu birliği oluşturmak lazım. Bu duygu birliğini kuracak en önemli köprüde elbette sosyal etkinliklerdir. Bu duygu birliği öğrencilerin sosyalleşmeleri ve birbirlerini tanımaları açısında büyük önem arz ediyor. Biz bu bağı kurmak için Atatürk İlköğretim Okulu ve Genç İşadamları Derneği olarak ilk adımı atmış bulunuyoruz. Elbette bu bir ilk olduğu için belki bazı eksikliklerimiz olabilir, ama umuyoruz ki bundan sonraki dönemlerde, ön ayak olduğumuz bu tür sosyal aktiviteleri daha geniş kitlelere ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz