Cale'nin talibi çok

Trabzonspor'un genç futbolcusu Hrvoje Cale'ye, Hoffenheim ve Wolfsburg'dan sonra Shalke 04'ün de talip olması Hırvat futbolcunun fiyatını artırdı. Bordo - mavili yöneticiler ise Cale'yi satmaya yanaşmıyor.

Turkcell Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir takım kurmaya hazırlanan bordo - mavili yöneticiler, futbolculara gelen teklifler yüzünden mevcut kadroyu korumak için yoğun çaba harcıyor.

Özellikle yabancı futbolculara gelen teklifler nedeniyle zor günler geçiren yönetimin tüm futbolculara, "Kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz. Bizden habersiz kimseyle görüşmeyin" diyerek uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bordo - mavili takımda özellikle Hırvat futbolcu Hrvoje Cale'ye, Bundesliga takımları özel ilgi gösteriyor. Daha önce Hoffenheim ve Wolfsburg'un talip olduğu futbolcuya Shalke 04'ünde talip olması, oyuncunun fiyatını ikiye katladı.

Sezon başında Dinamo Zagreb'ten 1 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödenerek alınan Cale'nin şu andaki fiyatının 3 milyon euro olduğu öğrenildi. Ancak bu futbolcuyu satmayı düşünmeyen yönetimin, Cale'ye talip olan takımlardan daha da yüksek bir bonservis bedeli talep etmeyi düşündükleri belirtildi.

Bu arada her fırsatta Trabzon'da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Cale'nin de gönlünün Almanya'da oynamaktan yana olduğu iddia ediliyor.