Çalık, Göldağı Yaylası’nda

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık Arapgir ve köylerini ziyaret etti.

Arapgir’in Çakırsu, Bostancık ve Boğazlı köylerinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve beraberindeki partililer hayvancılıkla geçimini sağlayan Konducak köylülerinden Akkaya Ailesi’ni de yayladaki çadırda ziyaret etti.

Çadırda köylülerle öğle yemeği yiyip sohbet eden Milletvekili Çalık, Akkaya Ailesi’nin sorunlarını dinleyip kadınlarla da görüşüp yaşadıkları zor şartlarda geçim mücadelesi veren ailenin elektrik talebini de değerlendirip ilgili yerlerle görüşeceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Akkaya Ailesi’nden Rasim Akkaya hayvanlıkla yıllardır geçimlerini sağladıklarını, ilkbaharla birlikte çıktıkları yayladan Kasım ayında köye döndüklerini belirterek emeklerinin karşılığını alamadıklarını söyledi. Bu yıl saman ve arpa fiyatlarının yüksekliğine rağmen et fiyatlarının düşük olduğunu belirten Rasim Akkaya, bu konuyu Milletvekili Çalık’ın hükümetin diğer üyeleri ile paylaşmasını ve çözüm bulunmasına katkı sağlamasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: