Çalık: Kazakistan, Nazarbayev Liderliğinde Önemli Mesafe Kat Etti

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Kazakistan’ın Nursultan Nazabayev’in liderliğinde önemli mesafe kat ettiğini...

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Kazakistan’ın Nursultan Nazabayev’in liderliğinde önemli mesafe kat ettiğini ve önemli işler yaptığını söyledi. 16 Aralık Kazakistan’ın bağımsızlık günü vesilesiyle Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan işadamı Çalık, Kazakistan’ın bağımsızlıktan sonra geride kalan 21 yıl zarfında küçümsenemeyecek önemli işler başardığını söyledi.
Türk-Kazak dostluğunun mükemmel denecek düzeyde seyrettiğine de işaret eden Çalık, “İki ülke arasındaki hem siyasi ilişkiler, hem ekonomik ve hem de kültürel ilişkiler iyi düzeyde seyretmekte.” dedi.
Kazakistan’ın gelecekte, geçmiş yılları aratmayacak bir kalkınma sağlayacağı inancında olduğunu da dile getiren Çalık, “İnşallah Kazakistan hep güzel şekilde kalkınır. Kazakistan halkı huzur ve refah içinde yaşar. “ temennilerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: