Çalık Sokak Parkı Yapımı Başladı

Başiskele Belediyesi vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılan parkların yanı...

Başiskele Belediyesi vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılan parkların yanı sıra mevcut parklar ise elden geçiriliyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz katıldığı mahalle ve ev toplantılarında vatandaşların isteklerini dinliyor, bu istekler doğrultusunda sosyal alanları şekillendiren birçok çalışmaya imza atıyor. Başiskele Belediye Başkanı üseyin Ayaz'ın verdiği talimatlar doğrultusunda Başiskele'de Ailelerin ve çocukların kullanacağı çağdaş, modern parklar yapılmaya devam ediliyor. Barbaros Mahallesi Çalık Sokak üzerinde 2 bin 555 metre kare alan üzerine sosyal donatılarıyla yeni bir park yapımına başlayan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Arazi içerisine 50x25 halı saha, halı saha için tribün, oyun grupları, piknik masaları, oturma bankları ve spor aletlerinin yer alacağı kapalı bir alan yapılacak.

Reklam
Reklam

Parklara oturma grupları, kameriyeler, basketbol ve futbol sahaları, çocuk oyun alanları gibi herkesin kullanabileceği fonksiyonel donatılar monte eden belediye ekipleri oyun guruplarını olduğu olanlar da çocukların düşme sonucu yaralanmaması için kauçuk ile kaplıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: