Çalık Yedaş Tabelasını İş Yerinin Duvarına Astı

Samsun'da 'tüketiciyi ucuz elektrik' bahanesiyle kandırdığı ileri sürülen bazı elektrik tedarikçilerinin görüşme taleplerinden bıkan iş...

Samsun'da 'tüketiciyi ucuz elektrik' bahanesiyle kandırdığı ileri sürülen bazı elektrik tedarikçilerinin görüşme taleplerinden bıkan iş yeri sahibi, işletmesinin girişine astığı "Çalık YEDAŞ, garantisindeyiz" yazılı tabelayla sorunu çözdü.

Serbest tüketici olup da, yaşadıkları sorun sonrası elektriksiz kaldıktan sonra Çalık YEDAŞ'a dönmek zorunda kalan serbest tüketiciler, bazı elektrik tedarikçilerinin abone yapmak için kapısını aşındırmasından bıkınca, ilginç bir yöntem buldu.

Samsun'da Adnan Menderes Sahil Bulvarı'nda faaliyet gösteren işletmeci İrfan Karademir, başka işletmelerin yaşadıkları sorunu görüp, kendisini de sürekli abone olması için rahatsız ettikleri için iş yerinde binasının hemen girişine tabela astırdı. "İşletmemizde kullanılan elektrik Çalık YEDAŞ Garantisi altındadır" yazılı tabelasını asan Karademir, elektrik tedarikçilerinden kurtuldu ama tabelayı görenlerin merak ettiğini ve 'neden tabela asmak gereği duyduğunu da' sorduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Karademir, "Bazı elektrik tedarik şirketleri hem eleman hem de telefonla abone olmamız için bastırıyor. 'Daha ucuz elektrik' diyorlar ama kandırılanların başlarına neler geldiğini biliyoruz. Bir anda ortadan kaybolanlar var. Ulaşmaya kalksan kimse ortada yok. Birçok serbest tüketicinin faturayı ödemesine rağmen, elektriksiz kaldığını biliyorum. Benim elektriğim bir kez söndü mü biterim. O nedenle görüşme taleplerini bile kabul etmiyorum. Bu tabelayı görünce gelmiyorlar zaten" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: