Çalımbay: Mağlubiyeti Hak Eden Bir Futbol Oynamadık

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Bursaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Önceki maçlarda...

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Bursaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da mağlubiyeti hak eden bir futbol oynadık." dedi.

Perşembe günü oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra bugünkü mücadelenin daha önemli olduğunu da belirten Çalımbay, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Puanlar almamız gerekiyordu. İyi başladık. Penaltıya bir şey demiyorum, buna kızmıyorum. Benim kızdığım Beşiktaş maçında net penaltımız verilmezken burada küçük bir dokunmayla penaltı verildi. Üzüldüğümüz bu oldu. İki takım da galibiyete oynadı. Bizim de net pozisyonlarımız oldu ama atamadık.

Reklam
Reklam

Bizim bir hatamızla Bursaspor golü buldu. Riske girdik ve Bursaspor daha çok pozisyon bulmaya başladı. Önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da mağlubiyeti hak eden bir futbol oynadık. Yapacak bir şey yok. Daha kaybedilmiş bir şey yok. Puanları telafi etmek için elimizden geleni yapacağız."

GROSİCKİ: DURUM İÇ AÇICI DEĞİL

Sivassporlu oyuncu Kamil Grosicki, ilginç bir maç oynadıklarını belirterek, "Biz daha iyi oynadık ama talihsiz bir gol yedik. 3 maçtır aldığımız mağlubiyetlere çok üzüldüm. Durum hiç iç açıcı değil bizim açımızdan. Ayağıma darbe aldım ama çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: