Çalınan minibüsünü bulana 500 lira verecek

Batman'da Behçet Varol isimli vatandaş, sokak sokak gezip evin önünden çalınan minibüsünü arıyor. Varol, yaklaşık...

Batman'da Behçet Varol isimli vatandaş, sokak sokak gezip evin önünden çalınan minibüsünü arıyor. Varol, yaklaşık bir hafta önce çalınan minibüsü görüp yerini bildirene 500 lira ödül vereceğini söyledi.
Kendisine ait minibüs ile Gercüş-Batman arasında yolcu taşıyarak geçimini sağlayan Behcet Varol, bir sabah kalktığında 72 M 0811 plakalı minibüsünü kapının önünde bulamayınca şok oldu. Tek geçim kaynağı olan ve “ekmek teknem” dediği minibüsünü bulmak için sokak sokak gezen Vural, minibüsü gören ve yerini bildirene 500 lira vereceğini belirtti.
Maddi durumunun düşük olduğunu, evinin de kira olduğunu belirten 6 çocuk babası Vural, "6 çocuğumun hepsi öğrenci. Biri Arnavutluk’ta bilgisayar mühendisliği okuyor. Ev kira, minibüsümle Özlem Tur kooperatifinde Gercüş Batman arası yolcu taşıyarak kıt kanaat geçiniyorduk. Bir hafta önce Şafak Mahallesi’nde ikamet ettiğim evin önünden gece saat 11.00 sıralarında çalındı. Emniyete bildirdik. Kendimde arıyorum. Ancak hala bir sonuç alamadık." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz