Çalıntı 14 otomobil ve 89 motosiklet ele geçirildi

Şanlıurfa Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şube Ekipleri oto hırsızlarına göz açtırmıyor. Tamamına yakını İstanbul'dan çalınarak değişim...

Şanlıurfa Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şube Ekipleri oto hırsızlarına göz açtırmıyor. Tamamına yakını İstanbul'dan çalınarak değişim yapıldıktan sonra Şanlıurfa'da satışa çıkarılan 14 otomobil ve 89 motosiklete polis tarafından el konuldu.
Şanlıurfa'nın ikinci el araç piyasasının hareketliliğinden faydalanmak isteyen hırsızlık şebekesi tamamına yakınını İstanbul'dan çaldığı otomobilleri şase ve motor numaraları üzerinden değişiklik yaparak Şanlıurfa'da satışa çıkardı. Hırsızlar şüpleyi çekmemek için araçların fiyatını da çok düşürmedikleri belirtildi.
Çalıntı araçlarla ilgili 174 şüpheli hakkında işlem yapıldığı belirtilirken, 7 kişinin adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi. Çenç yapılarak satışa çıkarılan araçlar Emniyetin bahçesini oto galeriye çevirdi. Polis şimdi araç sahiplerine ulaşarak araçları sahiplerine teslim edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz