Çalıntı Araç Cerrahlarına Operasyon

Bursa’da çaldıkları araçları parçalayarak satan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 kişi yakalandı. Bursa Mustafa...

Bursa’da çaldıkları araçları parçalayarak satan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 kişi yakalandı.

Bursa Mustafa Kemalpaşa ilçesinde E. Y. isimli şahıs park halinde bulunan hurda 2 adet minibüsü ile 1 adet kamyonetinin park edildikleri yerden kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındığını belirterek jandarmaya ihbarda bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, araştırma ve soruşturma başlattı. Yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda; olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen ve kurtarıcı ile bölgede gezen 3 şüpheli şahıs yürütülen devriye hizmeti esnasında yakalandı.

Reklam
Reklam

Yakalanan şahıslar ilk sorgularında, park halindeki hurda araçları kurtarıcı ile alarak Bursa’da bulunan bir hurdacıda parçalayıp sattıklarının itiraf etti. Bunun üzerine söz konusu hurdacıya operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, yaptıkları aramada daha önceden çalındığı bildirilen 1 minibüs ele geçirdi.

Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: