Çalıntı Motosikletler Sahiplerine Teslim Edildi

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, Kahramanmaraş merkez ile çevre illerde meydana gelen motosiklet hırsızlıklarına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, Kahramanmaraş merkez ile çevre illerde meydana gelen motosiklet hırsızlıklarına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonunda polis ekipleri, 18 yaşından küçük 6 şüphelinin motosikletleri çaldığını saptadı ve bu kişileri gözaltına aldı.
Ekipler ayrıca, çalınan motosikletlerin plaklarının sökülüp parçalarının da tanınmaz hale getirildikten sonra piyasaya sürüldüğünü belirledi. Operasyonda; çalıntı olduğu saptanan 46 AZ 089, 46 AB 897, 46 FU 154, 46 AD 376 ve 27 ARV 49 plakalı motosikletler de ele geçirildi.
Motosiklet hırsızlıkları iş yerlerinin güvenlik kameralarınca da kaydedilirken, motosikletler yapılan işlemlerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne davet edilen sahiplerine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: