Çalışanlar 30. Yıl Pastası’nı Belediye Başkanı Ertem’le Birlikte Kestiler

Çerkezköy Belediyesinde çalışan 30 yılını dolduran iki personel pastalarını Belediye Başkanı Ali İrtem’le birlikte kestiler.Destek...

Çerkezköy Belediyesinde çalışan 30 yılını dolduran iki personel pastalarını Belediye Başkanı Ali İrtem’le birlikte kestiler.

Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru ile Su Tahakkuk ve Tahsilat Şefi Muammer Ökten için Belediye Başkanlığında yapılan kutlamada konuşan Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy gibi bir ilçenin belediyesinde bunca yıl görev yapmanın onur verici olduğunu belirterek, tüm personelin bu duyguyu yaşaması temennisinde bulundu.

Destek Hizmetleri Müdürü Kumru’da 30 yıllık görev süresi içerisinde vatandaşa hizmet etmekten onur duyduğunu, ilk günkü heyecanını yitirmeden görevini sürdürdüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ertem, Kumru ve Ökten görevde 30 yılını doldurmaları nedeniyle hazırlanan pastayı birlikte keserek arkadaşlarına dağıttılar.

ME-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: