Çalışkan: Gaziantep'te Hayvancılığı Daha Iyi Yerlere Getireceğiz

Türkiye'nin hayvancılık sektöründe önde gelen isimlerinden İsrafil Çalışkan, 4 Mayıs'ta Gaziantep'te yapılacak Gaziantep Ticaret Odası...

Türkiye'nin hayvancılık sektöründe önde gelen isimlerinden İsrafil Çalışkan, 4 Mayıs'ta Gaziantep'te yapılacak Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde 9. Gruptan aday oldu.

Gaziantep'te canlı hayvancılığı daha iyi yerlere getirmek için aday olduğunu açıklayan İsrafil Çalışkan, "Gayemiz Gaziantep'e daha çok hizmet etmek. Bu noktada deneyimli yol arkadaşlarım olan Orhan Kent, Abdullah Başak, Hüseyin Keskin ve Ahmet Bayraktar ile çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız ve sektörün hak ettiği yere gelebilmesi için gece gündüz demeden çalışacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Adaylar, seçimden yeterli oyu alarak seçilmeleri halinde, Gaziantep’te hayvancılık sektörünü diğer tüm sanayi kollarında olduğu gibi ülkede söz sahibi yapmak için her türlü gayreti göstereceklerini ifade ettiler. Gerek Türkiye gerekse Gaziantep hayvancılığının gelişmesi için yıllarını vermiş ve bu sektörde öncü olmuş arkadaşlarıyla ziyaretlerini devam ettiren İsrafil Çalışkan, şunları ifade etti: “Tüm çabalarımızı sektör için göstereceğiz, ayrıca listemizde yer alan asıl ve yedek üyelerimizin hepsi birbirinden değerlidir. Kadromuzu, bu sektörde öncü ve deneyimli kişilerden oluşturduk.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: