Çalışma Bakanı Faruk Çelik Elazığ'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bazı programlara katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bazı programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya ile birlikte bazı programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.

Bakan Çelik havaalanında Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, Sermin Balık, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Reklam
Reklam

Karşılamanın ardından Elazığ Valiliğine geçen Bakan Çelik ve beraberindeki heyet Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

Bakan Çelik Valiliğe gelişinde önce polis mangasını selamladı ve Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Vali Muammer Erol, “Sayın Bakanım sizleri Elazığ’da ağırlamaktan Elazığlılar adına onur duyuyoruz” dedi.

Bakan Çelik ise yaptığı değerlendirmede ziyareti hakkında şu ifadelere yer verdi," Bugün Ramazan vesilesiyle partimizin düzenlemiş olduğu illerdeki iftar programına katılmak üzere Elazığ'a gelmiş bulunuyoruz,gün boyu gerek Elazığlılarla buluşma,Elazığ'ın sorunlarını dinleme gerekse bakanlığımla ilgili Elazığ'da ki tablonun hangi düzeyde olduğunu yerinde tespit etmek amacıyla Elazığ'dayız"dedi.

Bir soru üzerine eski YİMPAŞ binasının SGK’ya devri konusuna da değinen Bakan Çelik binanın değer tespiti ve devri işlemlerinin devam ettiğini, sorunu bir şekilde çözeceklerini ve böylece hem kurumun alacağını tahsil etmiş olacaklarını hem de SGK’ya güzel bir bina kazandıracaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: