"Çalışma Hayatında Yaşanılan Sorunlar Ve Çözüm Önerileri Çalıştayı"

Konya Ticaret Odası (KTO), kamu ve özel sektörü temsilcileriyle, "Çalışma Hayatında Yaşanılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı" düzenlendi.

Konya Ticaret Odası (KTO), kamu ve özel sektörü temsilcileriyle, "Çalışma Hayatında Yaşanılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı" düzenlendi. Gruplar halinde 10 masada hukukçu, mali müşavir, insan kaynakları müdürü ve işadamları ile İŞ-KUR ve SGK temsilcilerinin yer aldığı çalıştay, toplam 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. İş ve çalışma hayatında yaşanılan sorunların konuşulduğu çalıştayda, hazırlanacak raporla tespit edilen sorunların çözümüne yönelik girişimlerde bulunulacak. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı açıklamada, özel sektörün veriminin artarak ülke hedeflerinde itici güç olması için sorunların tespiti ve çözüm oluşturacak politikaların önem taşıdığını söyledi. Çalıştaylarla da görüş ve önerileri rapor haline getirerek ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceklerini bildiren Öztürk, "Türk Ticaret Kanunu değişikliğinden sonra yaptığımız çalıştay sonucunda hazırladığımız raporda taleplerimiz doğrultusunda olumlu sonuçlar aldık. Bugünkü çalışma hayatını ilgilendiren konuların tartışılacağı çalıştayımızda ortaya çıkacak taleplerimizin de olumlu değerlendirileceğine inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: