Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez, Ereğli’de

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına katılmak üzere geldiği Ereğli'de bir dizi ziyarette bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına katılmak üzere geldiği Ereğli'de bir dizi ziyarette bulundu. Kaymakam Şakir Erden'i makamında ziyaret eden Etyemez, Erden'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Etyemez, burada yaptığı konuşmada, ilçenin AK Parti hükümeti ile daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent olduğunu, Ereğli'ye hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Etyemez, daha sonra Ereğli İŞ-KUR Müdürlüğünü ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: