Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez, Karapınar'da

KONYA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka'yı makamında ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yaka'yı tebrik eden Etyemez, AK Parti'nin seçimlerde büyük üstünlük sağladığını söyledi. Seçim sonuçlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni pekiştirdiğini ifade eden Etyemez, "İstikrardan yana seçimini yapan vatandaşlarımız yola AK Parti ile devam etme kararını vermişlerdir" dedi. Karapınar’da AK Parti’nin 3. defa kendilerine Belediye Başkanlığını emanet ettiklerini vurgulayan Etyemez, "2 dönem boyunca önemli hizmetlere Karapınar halkı kavuşturuldu. Bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecektir. Bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Meclis üyelerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz