Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajı vermesini diliyorum"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajı vermesini diliyorum" dedi.

Bursa Valiliği'nde, "Kamu Görevlileri ve Halkla Bayramlaşma Töreni" düzenlendi. Buradaki törene, Bakan Çelik'in yanı sıra Vali Şahabettin Harput, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su, Hakan Çavuşoğlu ve Hüseyin Şahin, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Reklam
Reklam

Bakan Çelik, bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçilen bugünlerde Kurban Bayramı'nın idrak edildiğini belirtti.

Bayramın, gerek ülkede gerek bölgede kardeşliğe vesile olmasını temenni ettiğini dile getiren Çelik, "Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajı vermesini diliyorum" dedi.

Vali Harput da bayramın anlamına uygun şekilde, büyükler, hastalar, garipler, öksüzler ve yetimlerle yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma ve kucaklaşmanın en üst seviyede yaşandığını ifade ederek, bu güzelliğin, dalga dalga dünyaya yayılmasını diledi.

Muhabir: Büşra Nur Özcan / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: