Çalışmalar Başkan Doğan'ın Takibinde

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaz dönemi ile hız kazanan çevre düzenlemesi ve meydan...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaz dönemi ile hız kazanan çevre düzenlemesi ve meydan projelerini yerinde denetlemeye devam ediyor.

Çalışmaları sıkı bir şekilde takip ettiğini söyleyen Doğan bu sefer Orhan Camii çevresinde yapılan çalışmaları denetledi. Mahalle sakinleri ile birlikte çalışmaları inceleyen Doğan, "Güçlü milletler, güçlü devletler geçmişine sahip çıkanlardır. Biz tarihimizle gurur duyan, tarihine sahip çıkan bir milletiz. Büyüklüğümüz bu özelliğimizden geliyor. Biz de İzmit Belediyesi olarak bu anlayışla hareket ediyor, bu anlayışımızın sonucunda Orhan Camii ve birçok tarihi değerimize sahip çıkıyoruz. Planlamasını Kocaeli Valiliği ile ortaklaşa yaptığımız bu alanın çalışması için Anıtlar Müdürlüğü'nden gerekli izinleri aldık. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevrenin imajı değiştirecek bu çalışmalar yaz sonuna kadar bitecek ve kullanıma açılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Orhan Camii çevresinde yapılan çalışmaları incelemeye gelmeden önce Ese Dede Türbesi'nde yapılan çalışmaları incelediğini dile getiren Doğan, "Türbe etrafındaki aydınlatma ve çevre düzenlemesi tamamlandığında bölgenin değerini herkes fark etmeye başlayacak. Halkımız yakınındaki bu tarihi tanıyacak. Tarihini tanıdıkça şehrine daha çok sahip çıkacak, şehrini daha çok sevecek. Bu çalışmalar bittiğinde göreceksiniz ki İzmit turizm açısından bambaşka bir yer olacak" dedi.

İnceleme sırasında Başkan Doğan'a eşlik eden mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan ötürü İzmit Belediyesi'ne ve Doğan'a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: