Çalışmaları Denetledi, Işçilere Çikolata Ikram Etti

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Adana’nın dört bir yanında gece-gündüz, hafta sonu demeden hizmet vermeye devam...

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Adana’nın dört bir yanında gece-gündüz, hafta sonu demeden hizmet vermeye devam ederken çalışmaları denetleyen Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz çalışanlara çikolata ikram etti.

Hafta sonu Gazipaşa Bulvarı’nda bir süredir devam eden ve son aşamaya gelen çalışmaları denetleyen Zihni Aldırmaz, "Asfalt kaplama çalışmalarının son aşamasındayız. Bir süre önce Gazipaşa Bulvarı’nda altyapı çalışmalarını tamamladık ve yağmur suyu ile kanalizasyonu ayarladık. İçme suyu bağlantılarını da yeniledik. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Hatta çalışmalara cumartesi pazar da devam ediyorlar. Bordür ve kaldırım çalışmaları da bir haftaya kadar tamamlanacak ve esnafımız rahatlamış olacak. Fedakarca çalışan arkadaşlarımızı kutluyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü çalışanlarına da “kolay gelsin” diyerek çikolota ikram eden Zihni Aldırmaz, esnafı da ziyaret etti. Zihni Aldırmaz, çalışmalar sırasında verilen rahatsızlık dolayısıyla esnaftan özür diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: