Çallı esnafı CHP’li Akaydın’ı Kılıçdaroğlu’na pankartla şikâyet etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Ağustos'ta uygulamaya konulan ancak tepkilere neden olan yeni ulaşım sistemini...

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Ağustos'ta uygulamaya konulan ancak tepkilere neden olan yeni ulaşım sistemini protesto etmek isteyen yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Daha önce tramvayın önünü kesen ve belediyeye yürüyen esnaf şimdide Çallı Meydan’daki durağa ‘Antalya Bilir Halkı Süründüren Belediyeyiz’ başlıklı pankart astı.
Antalya'da halk otobüsü ve minibüslerin değişen güzergâh ve saatleri şehirde günlerdir krize yol açarken mağdur olan Çallı Esnafı da sesleri duyurabilmek için çeşitli yollara başvuruyor. Daha önce yol kesip tramvayı durduran Çallı esnafı, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na şikâyet etmişti. Antalya’dan çokça şikâyet alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’da Çallı esnafının sorunlarının çözümü için Başkan Akaydın’ı telefonla aradığı iddia edildi. Kılıçdaroğlu’nun, esnafın mağduriyetinin giderilmesi için Akaydın’a talimat verdiği ve konunun çözüme kavuşması istediği öğrenildi.
Çallı Meydanı'nda büfe işleten Selim Ekiz, uzun yıllardan bu yana CHP’ye ov verdiğini fakat Başkan Mustafa Akaydın’ı göreve getirdikleri için pişman olduğunu söylemişti. Yaşadıkları mağduriyeti Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na duyurmak için telefonla ulaştığını söyleyen Ekiz, “Başkanımıza ulaşmak için birkaç yolu denedim. CHP Ankara Genel Merkez özel kaleme kadar ulaştım. Telefon numaramı bıraktım ve başkan daha sonra bana telefonla dönüş yaptı.” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun Akaydın’a talimat vereceğini söyleyen büfeci Ekiz, “Başkan aradıktan sonra Akaydın ve ekibi Çallı’ya geldi. Biz de sorunlarımızı aktardık. Bize olumlu ya da olumsuz cevap vermeden buradan ayrıldı.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

KILIÇDAROĞLU’NUN ÖZEL KALEM NUMARASI PANKARTLA ASILDI
Kılıçdaroğlu’na telefonla ulaşan Çallı esnafı mağdur olan Antalyalı hemşehrilerinin de sıkıntılarını Genel Başkan’a iletmeleri için durağa pankart astırdı. Durakta asılan pankartta ise şu ifadeler yer alıyor: “Antalya Bilir Halkı Süründüren Belediyeyiz. Çözüm Ankara CHP Genel Merkezi 0 312 207 40 00 Özel Kalem Direk Kemal Kılıçdaroğlu.”
Asılan pankartın daha sonra güvenlik güçleri tarafından kaldırıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz