Çamardı Sema Okuma Salonu 600 kişiye aşure dağıttı

Niğde'nin Çamardı ilçesinde faaliyet gösteren Sema Okuma Salonu, ilçede ilk defa düzenlediği aşure etkinliği ile...

Niğde'nin Çamardı ilçesinde faaliyet gösteren Sema Okuma Salonu, ilçede ilk defa düzenlediği aşure etkinliği ile 600 kişiye aşure ikram etti. Çarşı Camii yanında yapılan aşure etkinliğinde okuma salonu öğrencileri, davetlilere aşure dağıtımını yaptı.
Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Çamardı’nda böyle bir etkinliğin yapılmasından dolayı, Sema Okuma Salonu ve Aladağlar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkililerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin, bereketin simgesi haline gelen Muharrem ayı etkinlikleri, ilçemizde de ilk defa yapılması hasebiyle biz bundan dolayı çok büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Çamardı Aladağlar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şadi Pınar da "Bu etkinliğin ilk defa gerçekleştirilmesinden dolayı çok mutluyuz. Biz Sema Okuma Salonu ve Aladağlar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak gelecek senelerde de bu etkinliği gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çünkü Muharrem ayı vesilesiyle ilçemizde birlik ve beraberliğimiz artıyor." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz