Çamaşır makinesi içerisinde kaçak sigara sevkiyatı

Şanlıurfa polisinin gerçekleştirdiği 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si adliyeye sevk edildi. Diğer...

Şanlıurfa polisinin gerçekleştirdiği 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor. Mali Suçlar Büro Amirliği'nin düzenlediği iki operasyonda ise çamaşır makinesi içinde 6 bin 110 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, 2 günde 4 operasyon yaptı. Birinci operasyonu silah kaçakçılarına yönelik yapan polis, şüphe üzerine durdurduğu bir araçta 2 tabanca, 2 şarjör ve silaha ait mermi ele geçirdi. Olayla ilgili M.A.D. gözaltına alındı.
Narkotik Suçlar Büro Amirliği ise satışa hazırlanmış şekilde 6.7 gram eroin ve 10 gram esrar ele geçirdi. Operasyonda, eroin ve esrar maddelerini piyasaya sürdüğü tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.
Mali Suçlar Büro Amirliği'nin düzenlediği iki operasyonda, 6 bin 110 paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigara kaçakçılarının yöntemi dikkat çekti. Kaçakçıların, çamaşır makinesinin göbeğini çıkararak içine sigara doldurdukları ve bu şekilde kaçak sigara sevkiyatı yaptıkları öğrenildi.
Sigara kaçakçılarına yönelik yapılan iki operasyonda da 3 kişi gözaltına alındı. 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan toplam 11 kişiden 7'si, emniyetteki işlemlerinin bitmesi ile adliyeye sevk edildi. Emiyetteki sorgusu tamamlanan M.A.D. silah kaçakçılığı suçundan; Y.K., E.Ş., M.M., Ö.F.M., M.M., Y.B. ve A.A. adlı 7 kişi ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz