Çambaşı Karayolu Genişletme Çalışmaları Başladı

Ordu’nun en meşhur yaylalarından Çambaşı Yaylası’na ulaşımı sağlayan karayolunda genişletme çalışmaları başladı.Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı...

Ordu’nun en meşhur yaylalarından Çambaşı Yaylası’na ulaşımı sağlayan karayolunda genişletme çalışmaları başladı.

Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Yener Kaya, yıllardır yapımı hayal olarak düşünülen Çambaşı Yayla yolunun genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kabadüz-Çambaşı arasındaki 37 kilometrenin genişletme çalışmasının başladığının altını çizen Başkan Kaya, “Yıllardan beri sürekli yapılacak diye konuşulan ve kimilerince hayal diye düşünülen Çambaşı yolu nihayet genişletme çalışmaları başladı” dedi.

Reklam
Reklam

Firmanın şantiye kurma çalışmasını tamamlamasıyla birlikte faaliyetlerin başladığını ifade eden Kaya, “Yolun genişletme çalışmaları ilk olarak Turnalık Eşek Meydanı’ndan başladı. Yolumuz standart karayolu ve kesinlikle virajlar kaldırılacak. Vatandaşlarımızın korktuğu virajlı dar alanlar baypas edilerek iki yıl içerisinde harika bir karayolu ortaya çıkacak. Yol tamamlandığında Ordu’dan Çambaşı Yaylası’na gelmek isteyenler 45 dakikada yaylaya ulaşacaklar. Şimdiden tüm halkımıza yolumuzun hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaya, karayolu çalışmalarının başlamasında emeği geçen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve diğer vekillere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: