Çambaşı Kayak Merkezi İhaleye Çıkıyor

Kabadüz İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Müdürü Yakup Karataş, Çambaşı Kayak Merkezi'nin kompleks yapımı...

Kabadüz İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Müdürü Yakup Karataş, Çambaşı Kayak Merkezi'nin kompleks yapımı için ihaleye çıkılacağını söyledi.

Baybliftin saha ve montajının tamamlandığını ifade eden Karataş, “Kabadüz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı olarak Çambaşı Kayak Merkezi'nin kompleks yapımı için bu hafta içersinde ihaleye çıkacağız” dedi.

İhale tamamlandıktan sonra Çambaşı Kayak Merkezi üretici firma tarafından yapım aşaması başlayacağını belirten Karataş, “Bu kompleks tamamlandığında ülkemize çok önemli bir spor merkezi kazandırmış olacağız. Bunun mutluluğunu enerjisini bizler içerimizde hissediyoruz. Tüm bu hizmetlerin tamamlanmasında desteğini esirgemeyen Bakanlarımıza, Valimize ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ordu Kayak Kulübü Başkanı Fevzi Turan da, “Geçen kış başladığımız kayak faaliyetlerinde bu yıl Özel İdarenin destekleriyle pist alanı tamamen acemilere uygun hale getirildi. Bununda ötesinde siyah pisti hizmete girdi. Geçen yıl kayak öğrenen ordulular siyah piste kaymanın mutluluğunu yaşayacaklar. Ayrıca siyah piste Türkiye Kayak Federasyonu'nun birinci etap kayak yarışlarını, il birinciliği yarışlarını yapacağız. Kayak antrenörü nezaretinde kayak başlangıç eğitimleri de verilecek” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: