Çambaşı Kayak Merkezi'nin İnşaatı Devam Ediyor

Ordu'nun Çambaşı Yaylası’nda yapımına başlanan ve tamamlandığında Türkiye'nin ilk beş tesisi arasına girecek olan Çambaşı...

Ordu'nun Çambaşı Yaylası’nda yapımına başlanan ve tamamlandığında Türkiye'nin ilk beş tesisi arasına girecek olan Çambaşı Kayak Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor.

Çambaşı Kayak Merkezi'nin yapım işini yürüten yüklenici firma NAS İnşaat A.Ş. Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Kerem Timur, Çambaşı Kayak Merkezi'nin 2014 yılı kayak sezonuna yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. İşinde uzman profesyonel bir ekiple çalışmaların devam ettiğini belirten eden Timur, "Çambaşı Yaylası Kayak Merkezi inşaatında günü birlik 1, teknik alt yapı, konukevi ve ticarethane tesislerimizin şuan kazı ve hafriyat işlerini yapmaktayız. Bundan sonraki bölümde ise günü birlik 2, buz pisti, helikopter pisti, otoparklar ile telesiyej işlerinin inşaatına başlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

NAS İnşaat A.Ş. olarak 6 bin metreküp kazı yaptıklarını ifade eden Timur, "Şuan saha üzerinde inşaatla ilgili bütün aplikasyon çalışmaları yapılmaktadır. Hava muhalefeti çalışmaları olumsuz etkilemezse kayak merkezini Aralık ayının 20'sine kadar tamamlamayı istiyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: