Camcıyı Planlayarak Öldürmek Için Sabaha Kadar Iş Yerinde Beklemişler

Bursa'da, dün cam atölyesi sahibini öldüren iş yeri çalışanı ve iki arkadaşının emniyetteki sorgusu sürüyor....

Bursa'da, dün cam atölyesi sahibini öldüren iş yeri çalışanı ve iki arkadaşının emniyetteki sorgusu sürüyor. Cinayeti itiraf eden zanlılar, “Planlayarak, tasarlayarak, yağma için öldürdük.” dedi. Zanlıların, iş yerine akşam saatlerinde girdikleri ve gece boyunca Savaş Aygün’ü bekledikleri ortaya çıktı. Cinayeti planlayan Muhammet A.'nın bazı kardeşlerinin de aynı iş yerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Yunuseli Mahallesi Bulut Sokak’taki camcı Savaş Aygün cinayetinin ayrıntıları belli oldu. Aygün'ün yanında çalışan Muhammet A.'nın (18), 'Benim patronumda çok para var' diyerek arkadaşları Muhammet A. (18), Murat Y. (18) ve Mert D.'ün (18) soygun amacıyla önceki gün akşam saatlerinde iş yerine girerek Aygün’ü beklemeye başladıkları belirlendi. Emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf eden zanlılar, gece boyunca iş yerinde kaldıklarını, zaman zaman uyuduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

2 GÜNLÜK APART KİRALAMIŞLAR

Zanlılardan biri, belirli aralıklarla uyuşturucu kullandığını itiraf ederken, ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Savaş Aygün’ün yanında çalışan cinayet zanlısı Muhammet A.’nın 12 kardeş oldukları ve halen bazı kardeşlerinin Aygün’ün yanında çalıştığı ortaya çıktı. Zanlıların, cinayetin ardından suç aleti levyeyi bir inşaat alanına toprağa gömdükleri ve Görükle’de iki günlüğüne kiraladıkları ‘Apart’ diye tabir edilen evde saklandıkları belirlendi. Polise ifade veren arkadaş olan zanlılar, olayı Muhammet A.'nın planladığını öne sürdüler. Zanlıların, Savaş Aygün'den daha çok para alacaklarını tahmin ettikleri, ancak bin 500 lira alabildiklerini söylediler.

Zanlılar, dün Savaş Aygün’ü öldürmüş, ardından aracında bulunan bin 500 lira para ve çek koçanını alıp kaçmışlardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: