Cami Cemaatinden 60 Bin Mavi Kapak

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi işbirliği ile yürütülen "Bir Kapak...

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi işbirliği ile yürütülen "Bir Kapak Bin Özgürlük" projesine cami cemaati de destek verdi. Ahmediye Camii cemaati tarafından toplanan yaklaşık 60 bin mavi kapak, Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz'a teslim edildi.

Ahmediye Camii'nde yapılan konuyla ilgili programa; İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, HİDAKUT Başkanı Mustafa Ertan, Ahmediye Camii imamı ve cami cemaati katıldı.

Reklam
Reklam

Seyit Soner Yılmaz, başlatılan kampanyanın Malatya ve çevre illerde çok fazla ses getirdiğini belirterek, tek amaçlarının engellilerin muhtaçlık derecesini azaltmak ve bu konuda Malatya'da bir duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Müftü Hacı Yusuf Gül de, her insanın birer engelli adayı olduğunu vurgulayarak, Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi'ne göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür etti. Gül, "Ahmediye Camii cemaatine duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum ve bu davranışın diğer cami cemaatlerine de örnek teşkil etmesini temenni ediyorum" dedi.

Programın sonunda Ahmediye Camii imamına da teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: