Cami cemaatinin Kur'an kursu sona erdi

Tirebolu Cintaşı Camii İmam Hatibi İlkay Yılmaz tarafından cami dersleri çerçevesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim okuma...

Tirebolu Cintaşı Camii İmam Hatibi İlkay Yılmaz tarafından cami dersleri çerçevesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim okuma ve ezberleme kursu sona erdi.

İlkay Yılmaz, "Çeşitli yaşlarda onbeş kursiyerin katıldığı kurs yaklaşık üç ay sürdü. Kuranı Kerim okuma ve tecvid bilgisini öğrenen kursiyerler ayrıca on kısa sureyi namaz kılıp ve kıldırabilecek şekilde mahreç ve hurufuna uygun şekilde ezberlediler." dedi.

Kursiyerler kurs bitiminde İlçe Müftüsü Hilmi Yılmaz'ın da katıldığı veda yemeğinde bir araya gelerek Cintaşı Camii İmam Hatibi İlkay Yılmaz'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz