Cami Hocalarından Küçükköy Belediyespor’a Baklava Jesti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinin güzide futbol kulübü Küçükköy...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarıyla tanınan Küçükköy beldesinin güzide futbol kulübü Küçükköy Belediyespor’u, lig başından bu yana başarılı sonuçlar almasıyla dikkat çekiyor.

Sarı-kırmızılı ekibin bu başarısı taraftarlarını da ziyadesiyle memnun ediyor. Takımlarından destek olmak isteyen taraftarlar, sık sık Küçükköy Belediyespor’un antrenmanlarını yakından takip ederken, çeşitli jestler yaparak futbolculara moral takviyesinde bulunmaktan da geri kalmıyor. Küçükköy Belediyespor tesislerinde her gün idman yapan sarı-kırmızılı ekip, bu hafta Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Edremit Belediyespor’u kendi sahasında ağırlamaya hazırlanırken, Teknik Direktör Ersan Bahar ve yardımcısı Sait Kalay nezaretinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Spor otoritelerine göre haftanın maçı olarak nitelendirilen Küçükköy Belediyespor-Edremit Belediyepor derbisi öncesinde ise, sarı-kırmızılı ekibi antrenman sırasında ziyaret eden beldedeki camii imamları futbolculara beraberinde getirdikleri bir tepsi baklava ile başarılar diledi. Küçükköy ve Sarımsaklı halkının yakinen tanıdığı Hacı Zafer Varol öncülüğünde, beldenin cami hocaları; İlhan Köse ve Turhan Haylaz’ın yanı sıra Küçükköy Belediyespor’un yöneticisi olduğu da öğrenilen Sarımsaklı Camii imamı Muhammet Küçük, futbolcularla bir süre sohbet ettikten sonra takımın teknik ekibi ve futbolcularına başarılar diledi.

TEKNİK DİREKTÖR BAHAR ÖĞRENCİLERİNDEN MEMNUN

Küçükköy Belediyespor Teknik Direktörü Ersan Bahar ise bu hafta yapacakları Edremit Belediyespor karşılaşması öncesinde sporcularının gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Amacımız lig sonunda şampiyonluğu göğüsleyebilmektir. Bu amaçla her maçımızdaki hedefimiz 3 puandır. Ligde başarılı olurken, aynı zamanda da futbolcularımızın en büyük hedefi centilmenliktir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: