Cami için yardım bekliyorlar

Banaz ilçesinin en büyük camisi olacak Ahat Camii, yardımseverlerin desteğini bekliyor. Toplam 340 mk alana yapılan caminin kaba inşaatı tamamlandı.

Banaz ilçesinin en büyük camisi olacak Ahat Camii, yardımseverlerin desteğini bekliyor. Toplam 340 mk alana yapılan caminin kaba inşaatı tamamlandı.

Banaz İlçesi’ne bağlı Ahat Beldesi’nde yapımına 2 yıl önce başlanan cami, yardımseverlerin desteğini bekliyor. Bölgenin en büyük camii olma özelliğini taşıyan ve toplam 340 metrekare alana yapılan caminin kaba inşaatı tamamlandı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle sıkıntıya düşen Ahat Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bayram YAŞAR, caminin tamamlanması için hayırseverlerin,Uşak halkının desteğine ihtiyaç olduğunu bildirdi. Caminin yapım sürecinde kendilerine yardım eden herkese teşekkür eden Ahat Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı YAŞAR, “Kur'an'da ifade edildiği gibi camileri ancak inanan müminler yapabilir. Camiler makam mansıp ayırımı olmaksızın herkesin omuzlarının birbirine değdiği ve huzurlu bir şekilde Allah'a ibadet ettikleri mekanlardır. Bu vesileyle emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler diliyorum. Ancak camimizin tamamlanması için maddi anlamda desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz