Cami inşaatı hayırseverlerin desteğini bekliyor

Araban'da yapımına başlanan Sa'd Bin Ebu Vakkas Camisi, hayırseverlerin desteğiyle tamamlanacak.

Araban'da yapımına başlanan Sa'd Bin Ebu Vakkas Camisi, hayırseverlerin desteğiyle tamamlanacak.

Caminin Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Küreyş Bulut, yaptığı açıklamada, caminin temelinin 11 Aralık 2011'de atıldığını belirtti.

Hayırseverlerin desteğiyle caminin, kaba inşaatının tamamlandığını ancak bitirilmesi için de desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade eden Bulut, şöyle konuştu:

"İlçemizde 1971'de yaptırılan Yeşilova Camisi ihtiyaca cevap vermiyordu. İlçenin merkez camisi yoktu ve Yeşilova Camisi'nin çürük raporu bulunuyordu. Yeşilova Camisi yıkılarak yerine merkezi bir cami yapmak için çalışma başlattık. 440 metrekarelik alan üzerine yaptırdığımız çift minareli caminin kaba inşaatı tamamlandı. Cami birinci katında iş yerleri, Kur'an kursu, imam ve müezzin için iki lojman, gasilhane ve şadırvandan oluşacak. Caminin bir an önce tamamlanması için yurt içi ve yurt dışındaki hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Hayırseverlerimize şimdiye kadar yaptıkları yardımlardan dolayı da teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz