Camı kırarak kaçtı

Zorla kaçırılan 17 yaşındaki genç kız, evin camını kırarak kaçmayı başardı.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde İşletme Fakültesi mezunu 29 yaşındaki Metin Bayraktar, evlenmek istediği ancak kendisi ile tanışmak istemeyen tekstil işçisi 17 yaşındaki A.P.'yi beraberindeki 3 kişi ile birlikte zorla kaçırarak bir eve götürdü. Evden camı kırarak kaçmayı başaran A.P.'nin ihbarı üzerine yakalanan biri kadın 4 kişi tutuklandı.

Malkara'da muhasebecilik yapan Metin Bayraktar, beldede yaşayan A.P.'yi çok beğendi ve tanışmak istedi. Ancak A.P. bu teklifi kabul etmeyince Metin Bayraktar kızı kaçırma planı yaptı. Metin Bayraktar, bu konuda kardeşi 22 yaşındaki Mehmet ve kuzeni 29 yaşındaki Hasan Bayraktar'dan yardım istedi. 3 kişi, A.P. ile aynı yerde çalışan 45 yaşındaki Nurcan Civan'a niyetlerini anlattı. Yardım etmeyi kabul eden Nurcan Civan, önceki gün iş çıkışı A.P.'ye "Gel bizim eve gidelim. Annem rahatsız. onu da görmüş olursun" dedi. Bunun üzerine Nurcan Civan'ın evine giden A.P., yolda bir otomobile zorla bindirilerek, Beldeye bağlı Ballı köyünde Metin Bayraktar'ın bir akrabasının boş olan evine götürüldü.

Reklam
Reklam

CAMI KIRIP KAÇTI

Evde 1 gün süre ile tutulan ve ailesinin kayıp ihbarı yaptığı A.P., odada kimsenin olmadığı sırada camı kırarak dışarıya çıktı ve çığlıklar atarak yardım istedi. Cam kırıkları nedeniyle ayağında ve bacağında kesikler oluşan A.P.'yi gören köylüler jandarmaya haber verdi. A.P.'nin verdiği ifadenin ardından Metin Bayraktar, Mehmet Bayrakar, Hasan Bayraktar ve Nurcan Civan gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

İfadesinde A.P. ile evlenmek istediğini söyleyen Metin Bayraktar ile Mehmet Bayrakar, Hasan Bayraktar ve Nurcan Civan, jandarmadaki ifadesinin ardından 'Küçük yaşta çocuğun zorla kaçırılması ve alıkonulması' suçundan sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

DHA