Cami önünde silahlı kadın kavgası

Şanlıurfa’da, kadın meselesi yüzünden cami önünde randevulaşan 5 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 23 yaşındaki Murat H., ile 25 yaşındaki Ahmet A., isabet eden saçmalardan yaralandı.

Şanlıurfa’da, kadın meselesi yüzünden cami önünde randevulaşan 5 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 23 yaşındaki Murat H., ile 25 yaşındaki Ahmet A., isabet eden saçmalardan yaralandı.

Olay Veysel Karani Mahallesi’nde Resullulah Camii önünde saat 15.00’de meydana geldi. İddiaya göre, adları tespit edilemeyen 3 kadın yüzünden hesaplaşmak için birbirlerine cep telefonuyla randevulaşan Halil K. (27), Ahmet A. (25), Murat H.(23) ile isimleri öğrenilmeyen 2 genç Resullulah Camii önünde toplandı. Gençler arasında önce sözlü başlayan tartışma biranda büyüyerek, pompalı tüfek, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Reklam
Reklam

Peş peşe açılan ateş sonucu Murat H. ayağından, Ahmet A. ise başına isabet eden saçmadan yaralandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olay yerine yakın bir parkta oturan mahalle sakinleri ise korkuya kapılarak, kendilerini korumak için ağaçların arkasına gizlemeye çalıştı.

Olayın ardından bıçak ve silahlı olan 3 genç otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde kalan yaralı 2 genç için çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İhbarın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan Murat H., ile Ahmet A.'a, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Başından yaralanan Ahmet A., hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kaçan saldırganlardan Halil K., ise 63 YC 818 plakalı otomobille polis ekipleri tarafından Yunus Emre Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Yaşanan olay üzere hastaneye gelen kadınlar, ise yaralı gençleri teselli etmeye çalışması dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz