Camia tedirgin oldu

Giresun'un Görele ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen ve 9 kişiye mezar olan trafik kazasının

Giresun'un Görele ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen ve 9 kişiye mezar olan trafik kazasının ardından otobüs firması yetkilileride tedirgin oldu.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu üyesi Nizamettin Aydın, kaza ile ilgili olarak ulusal basında yer alan akaryakıtın ucuza getirilmesi için yağ kullanıldı yönündeki haberlerin de sektördeki sıkıntının ne kadar derin olduğunun göstergesidir dedi.

Aydın, bizler bu sektörün temsilcileri olarak feryadımızın yetkililer tarafından duymasını istiyoruz, işte görüyorsunuz akaryakıt deposu patlayan bir otobüs ve giden 9 can. Sebebi akaryakıtı ucuza getirmek için üretilen alternatif çözüm arayışlarının doğurduğu sonuçlar. Giden bir çok can olunca insanın üzüntüsü daha da derinleşiyor. Akaryakıt fiyatlarındaki indirim konusu yeniden gündeme alınmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz