Camiden Hırsızlık Yaparken Görüntülenen Zanlı Yakalandı

Konya'da 6 cami ve 1 okuldan hırsızlık olayına karıştığı ve güvenlik kameralarınca tespit edildiği öne...

Konya'da 6 cami ve 1 okuldan hırsızlık olayına karıştığı ve güvenlik kameralarınca tespit edildiği öne sürülen şüpheli yakalandı.

Konya Emniyet Müdürdlüğü ekipleri, il merkezindeki 6 camiden yardım paraları ile 1 okuldan gıda maddelerinin çalınması üzerine soruşturma başlattı. Camilerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, zanlının, hırsızlık suçundan kaydı bulunan Kemal Ö. olduğunu belirleyip, zanlının peşine düştü. Emniyette incelenen görüntülerde, zanlının hırsızlık yaptığı cami içerisinde uzun süre arama yaptığı görüldü. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kemal Ö.’yü, Aslanlıkışla Caddesi'nde elinde bilgisayar kasası ile gören polisler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Yakalanan Kemal Ö.’nün, yanındaki bilgisayar kasasını da Rahmet Camii Kız Kur'an Kursu'ndan çaldığı ortaya çıktı. Konyadaki 6 cami ile Feritpaşa İlköğretim Okulu'ndan hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: