Camiden Spora

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan, 81 ilde Gençlik Hizmetleri ve...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan, 81 ilde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile il Müftülükleri aracılığıyla yapılacak olan “Camiden Spora” sloganlı proje kapsamında tüm çocukların kuran kursundan sonra spor yapması teşvik edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan, 81 ilde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile il Müftülükleri aracılığıyla yapılacak olan “Camiden Spora” sloganıyla yola çıkan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm camileri dolaşarak yaz okulları broşürleri dağıtmaya başladı. Yaz aylarında açılan Kur’an Kurslarına katılan 7-18 yaş aralığındaki gençlere sporu sevdirmek, serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini, sosyal aktivitelere katılımlarını ve çocukların sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Düzce’deki tüm camilere broşürler dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Proje ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki 11 spor branşı ile Gençlik Merkezi aktivitelerinden binlerce çocuk ve gencin yararlanması hedeflenirken Düzce’deki tüm çocukların spor yapmaya teşvik edilerek hem ile hem de ülkeye yetenekli sporcuların kazandırılması da amaçlanıyor. Bu çerçevede Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü camileri teker teker ziyaret ederek Kur’an kursuna giden çocuklara yaz okullarını tanıtıyor.

Öte yandan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, mahalle muhtarlarını da gezerek mahallelerdeki tüm çocukların spora kazandırılması için muhtarla projeleri anlatıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: