Camiler Ramazan Ayı İçin Hazırlanıyor

Başiskele Belediyesi Ramazan Ayı'nın yaklaşması nedeniyle her yıl düzenli olarak yaptığı ibadethanelerin temizliğine başladı.Başiskele'de bulunan...

Başiskele Belediyesi Ramazan Ayı'nın yaklaşması nedeniyle her yıl düzenli olarak yaptığı ibadethanelerin temizliğine başladı.

Başiskele'de bulunan 66 cami ve 2 mescidi temizlemek için çalışma programı oluşturan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri köy camilerinden başladıkları çalışmalarına ilçe merkezinde devam ediyor. 21 caminin temizliğini tamamlayan ekipler camilerin her köşesinin tozunu alarak, halılarını otomatik makinelerle yıkıyor.

Camilere yönelik temizlik çalışması başlatan Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında, cami bahçeleri ve etrafını temizleyerek halıları gül suyu ile yıkıyor, kırık musluk ve lavabolar onararak şadırvanları temizliyor. İlk temizlik çalışmasına köylerden başlayan ekipler halkın ortak kullanım alanı olan camilerde cemaatin temiz ortamda ibadetlerini yapmaları amacıyla başlatılan çalışmalarını Ramazan ayına kadar tamamlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz