Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Müftü Yardımcısı Cengiz Yağcı ile birlikte, Malatya Valisi Vasip Şahin ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı

Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Müftü Yardımcısı Cengiz Yağcı ile birlikte, Malatya Valisi Vasip Şahin ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Şahin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla makamında gerçekleşen ziyarette, Gül ile Yağcı aracılığıyla din görevlilerinin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Ziyarette, Müftü Gül Vali Şahin'e kitap ve çiçek verdi.

Daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret eden Gül, Çakır'ı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.

Reklam
Reklam

Çakır, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda camilerin ve din görevlilerinin sorunlarının tartışılması ve çözümü noktasında ilerleme kaydedilmesi gerektiğini ifade ederek, din görevlilerinin haftasını kutladı.

Ziyaret dolayısıyla Müftü Gül, Çakır'a çiçek sundu.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: