Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Müftüsü Arslan Türk ve Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Satılmış Akyol, Camiler ve Din Görevlileri Haftası

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Müftüsü Arslan Türk ve Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Satılmış Akyol, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ı ziyaret etti.

Vali Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, din görevlilerinin önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, "Halkımıza önderlik edecek ve örnek olacak bir görev ifa etmektesiniz. Görevinizde başarılar diliyor, sizlerin nezdinde tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

İl Müftüsü Türk ve Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Akyol da din görevlilerine gösterdiği ilgi nedeniyle Vali Özcan'a teşekkür etti.

Muhabir: Özgür Alantor / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: