Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

KAYSERİ (AA) - Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Çavuşoğulları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda, diyanet çalışanlarının problemlerinin tartışılıp çözüm yollarının bulunması gerektiğini belirtti.

KAYSERİ - Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Çavuşoğulları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda, diyanet çalışanlarının problemlerinin tartışılıp çözüm yollarının bulunması gerektiğini belirtti. Çavuşoğulları, yaptığı açıklamada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda yapılan programlarda, diyanet çalışanlarının problemlerinin dile getirilmediğini savundu. Diyanet çalışanlarına ve camilere vatandaşların destek ve ilgisinin üst düzeyde olduğunu vurgulayan Çavuşoğulları, şunları kaydetti: "Diyanet çalışanları kucaklayıcı, birleştirici anlayışı ile kardeşlik ve sevgiyi insanlarımıza yaymaktadır. Hayatın her anında vatandaşlarımızla iç içe olan din görevlilerimizin karşılaştıkları sorunların bir an önce çözüme kavuşması gerekmektedir. Geçmişle geleceği kucaklaştıran, unutturmayan, yüce kitabımız Kur'an-ı öğreten, küçük bir devlet olan ailenin önemini ve çocuklarımızın değerini insanlarımıza anlatan din görevlilerimizin bu hizmetlerini en üst seviyede yapmalarının önündeki engeller bu haftada mutlaka kaldırılmalıdır. Öncelikle Kurum yöneticileri kendi personelini anlayabilmelidir. Onlara değer vermelidir. Çeşitli bahanelerle diyanet çalışanlarına, din görevlilerine hemen ceza verme alışkanlığından vazgeçilmelidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: