Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Hazırlıkları Tamamlandı

Ereğli Müftülüğü, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası hazırlıklarını tamamladı.

Ereğli Müftülüğü, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası hazırlıklarını tamamladı. Müftülüğün yazılı açıklamasında, hafta etkinlikyeriye "Cami-Kadın ve Aile" konusu merkeze alınarak "İslam dininin kadınlara tanıdığı kolaylıklar, Kur'an'da ve hadislerde kadınların yeri ve saygınlığı, Hazreti Peygamberin kadın ve aileye bakışı ve örnekliği" gibi konularda toplumda farkındalık oluşturulması amaçlandığı belirtildi. Açıklamada, hafta içerisinde belirlenen amaçlar doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenleneceği, bu konudaki hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: