Camiler Yatanlarla Dolup Taşıyor

Adıyaman’da kavurucu sıcakların yanında oruç ile birlikte susuzluk çeken vatandaşlar çareyi klimalı camilerde yatmakta buluyor.Termometrelerin...

Adıyaman’da kavurucu sıcakların yanında oruç ile birlikte susuzluk çeken vatandaşlar çareyi klimalı camilerde yatmakta buluyor.

Termometrelerin 42-43 dereceye gösterdiği Adıyaman’da kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar çareyi serin yerlerde yatmakta buluyor. Cadde ve sokakların boş olduğu Adıyaman’da vatandaşlar öğle namazı sonrasında camilerden ayrılmıyor. Namazını kılan vatandaşlar serin olan camilerde yatıyor. Tıka basa dolu olan camiler yatan insanlarla dolup taşıyor. Serin olan camiler klimaların çalışmasıyla daha fazla serin oluyor.

Reklam
Reklam

Sıcakların yanı sıra oruç tuttukları için susuz kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, camilerin serin olmasından dolayı camilerde yattıklarını ve iftara yakın vakitte evlerine gittiklerini aktardılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: