Camilerde 'kutlu Doğum' Temizliği

Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle camilere yönelik temizlik çalışması başlattı.

Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle camilere yönelik temizlik çalışması başlattı.

Halkın ortak kullanım alanlarını temizle çerçevesinde vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları amacıyla Şanlıurfa Belediyesi cami temizleme çalışmasına Peygamber Camii'nde başladı. Belediyeye bağlı ekipler halı yıkama makinesiyle cami halılarını gül suyu ile yıkadı. Cami çevresini de tazyikli su ile temizledi. Kırık ışıkları, muslukları, camları ve lavaboları da onaran belediye temizlik işçilerine başkan Ahmet Eşref Fakıbaba da yardım etti. Camilerdeki temizlik çalışmaları projesiyle ilgili

Reklam
Reklam

Şanlıurfa belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Biz daha önce Ramazan ayında camilerimizde temizlik çalışması yapıyorduk. Ancak bu kadar kapsamlı değildi. Belki de Türkiye'de ilk kez bizim belediyemiz camilerde temizlik çalışma projesini böylelikle şimdi başlatıyor. Çünkü bu temizliğimiz kapsamlı bir temizlik oluyor. Temizlikle de yetinmiyoruz. Kırık camlarını musluklarını, lavabolarını onarmaya başladık. Tuvaletlere sıvı sabun takviyesi yapmaya başladık. Bu uygulamamız düzenli olarak bundan sonra devam edecek. Müftümüze bize böyle bir sevabı işleme fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: